Ereplaatsen voor Davey en Norah in Sas van Gent

Davey en Norah hadden zich op zondag 26 april ingeschreven voor de Open Sasse Tafeltenniskampioenschappen. Dit toernooi werd georganiseerd door STV uit Sas van Gent en was bedoeld voor beginnende jeugdspelers. Er waren spelers aanwezig van SAR’72, Reynaert, STV én Effect’71.
Onze toppers in spe waren ingedeeld in de B-poule; dit was een 6-kamp met allemaal welpen (spelers geboren in 2004 of later).

Norah en Davey concentreren zich voor serviceontvangst.

Norah en Davey concentreren zich voor serviceontvangst.

Naar goed gebruik moesten eerst de spelers van dezelfde verenigingen tegen elkaar. Davey wist in deze openingspartij met 3-0 te winnen van Norah. Voor de 11-jarige Davey was de toon hiermee gezet en hij kon zich in het vervolg van het toernooi flink uitleven met zijn inmiddels befaamde én gevreesde forehands.  Zonder ook maar 1 game te verliezen wist Davey vrij eenvoudig de 1e plek in de welpenpoule te bemachtigen.

Norah was goed bezig

Norah was veruit de kleinste deelneemster maar weerde zich kranig.

De 9-jarige Norah had het wat lastiger in haar wedstrijden maar ook zij wist haar 3 volgende partijen te winnen. In de laatste wedstrijd tegen Aron van STV werd de druk flink opgevoerd want de winnaar zou de 2e plek bemachtigen en ook een bekertje winnen! Opvallend genoeg bleef Norah heel rustig haar ding doen en produceerde ze op de belangrijke momenten enkele mooie forehand slagen; 3-0 voor Norah en een mooie 2e plek net achter Davey!

Een leuk en gezellig toernooi in Sas van Gent met 2 fraaie ereplaatsen voor Effect’71. Proficiat Davey en Norah!

Toppertjes !

1e en 2e plek voor deze toppertjes !