Effect’71 lanceert nieuwe website

De  website van onze tafeltennisclub was dringend toe aan een update én een moderner en gebruiksvriendelijker jasje. Na wat avondjes geploeter door de Effect’71 webmaster  is hier dan het resultaat:  www.effect71.nl anno 2014!

Nog niet alles werkt, maar er wordt momenteel achter de schermen druk gewerkt om alle pagina’s op een leuke en frisse manier in te vullen én te voorzien van actueel beeldmateriaal.

Verder aan de rechterzijde van de site  een handige RSS nieuwsfeed met de NTTB Zuidwest nieuwsberichten én een koppeling naar de laatste Effect’71 facebook-berichten. Ook  is er een mooi overzicht van alle foto’s van onze photostream (knop foto’s).

Natuurlijk mag ook de hier in de regio zeer gewaardeerde  Zeeuw-vlaamse ranglijst weer niet ontbreken, dus deze is dan ook geupdate met de competitiegegevens van NJ2013.

Ook aan de verstokte facebookers en twitteraars onder ons is gedacht;  we bieden nu ook mogelijkheden om alle Effect’71 pagina”s of berichten te sharen via de bekende social media kanalen, dus…… ga je gang 🙂

Oja, de site is nu ook perfect op je tablet of smartphone te bewonderen, dus veel plezier er mee op de fiets en in de bus, trein of auto.

Groeten van TTV Effect’71