Verslag 3e speelronde

Arnemuiden 2 – Effect 1: 4-6
Mika Baert heeft vrijdagavond 25 september zijn competitiedebuut gemaakt in de hoofdmacht van Effect 1. Samen met Robin en Frans speelde Effect in Arnemuiden tegen Erik Schuurman, Wilbert Poppe en Marc Riemens. Mika opende tegen Erik, via een vijfsetter voor Mika stond het 0-1. Robin tegen Wilbert en Frans tegen Marc leverden ook een vijfsetter op, met verlies voor Robin en winst voor Frans. Het dubbelspel werd door Frans en Robin gewonnen van Erik en Wilbert, dus het was zomaar 1-3. Mika verloor van Wilbert in de vijfde, en Frans verloor van Erik in vieren. Robin won van Marc, en Frans verloor van Wilbert. 4-4. Mika scoorde zijn tweede punt door Marc te verslaan, en Robin sloeg de winst binnen door in vier games van Erik te verslaan. Wilbert bleef ongeslagen in het enkelspel vanavond, maar het werd wel een goede overwinning van 4-6 voor Effect, met een mooi debuut voor de 15-jarige Mika (reporter: Frans Rijn)

Aloysius 4 – Effect 2: 2-8
Effect 2 deed goede zaken in Graauw waar een mooie 8-2 overwinning binnengesleept werd. Cees bleef knap ongeslagen en Ko (2x winst), Erik (2x winst) en het dubbelspel zorgden voor de rest van de punten. Effect 2 staat nu na 3 wedstrijden op de 1e plek in de poule en is dus opeens hét te kloppen team de komende weken. Zou dit seizoen eindelijk lukken om eens rechtstreeks te promoveren?

Jeugd Effect 1 – TTCM 7: 5-5
Onze jeugd speelde deze 3e competitieronde tegen Middelburg 7. Voor de 3e keer deze competitie wisten onze jongelingen er een gelijkspel uit te slepen. Stefan zorgde voor 2 punten, samen met het dubbelspel en 1x winst voor Davey én Norah zette wederom een 5-5 remise op het scorebord. We zijn benieuwd of het team  volgende week de reeks gelijke spelen kan doorbreken met een overwinning.