Verslag 1e competitieronde

Hotak’68 3 – Effect 1: 7-3
Effect 1 heeft zichzelf in Hoogerheide een zeer slechte dienst bewezen. Door tegen promovendus Hotak 3 met slechts 2 spelers aan te treden werd er met een 3-0 achterstand begonnen aan de wedstrijd. Robin en François wisten beiden 1 punt te scoren tegen respectievelijk Roland van de Heuvel en Sophie Dijkers. Ook het dubbel werd gewonnen. Maar omdat zowel Robin als François nipt in de 5e game onderuit gingen tegen Huub Hoofs bleef het echter bij deze schamele 3 punten. Jammer, maar volgende week op volle oorlogssterkte een nieuwe poging tegen Smash.

Aloysius 5 -Effect 2:  2-8
De senioren van Effect 2 zijn de competitie een stuk beter begonnen; met 8-2 waren ze vrijdagavond Aloysius 5 de baas. Het werd een latertje omdat er flink wat 4- en 5 setters gespeeld werden. Thomas begon een beetje ongelukkig maar later kwam hij beter in zijn  spel en won uiteindelijk 2 van de 3 partijen. Ook Iwan won er 2. Cees was deze avond op dreef en won alle 3 de partijen. De dubbel, die door Thomas en Iwan werd gespeeld werd eveneens gewonnen. Kortom, het was een succesvolle én gezellige avond in Graauw voor Effect 2.

Jeugd -> Smash’76 – Effect 1: 5-5
Ons jeugdteam speelde in de Starters S1 klasse knap  gelijk tegen Smash’76. In St.Annaland werd het een zeer gelijk opgaande wedstrijd. Bij een 4-5 stand leek Stefan de overwinning voor Effect veilig te stellen maar in de 5e game lukte dit net niet: 13-11 verlies met een gelijkspel tot gevolg. Davey was man of the match met 3 overwinningen. Stefan en Norah wonnen 1 potje en daardoor werden de punten dus netjes verdeeld; 5-5 eindstand.