Scholierentoernooi

Zeeuws tafeltennistoernooi voor basisscholieren

Zit jij op de basisschool en wil je sportief bezig zijn in de kerstvakantie? Misschien is tafeltennis iets voor jouw! Effect’71 uit Terneuzen organiseert op woensdag 28 december een voorronde voor het Zeeuw basisscholierentoernooi. De winnaars van de voorronden mogen naar de finale van dit Zeeuws-kampioenschap  waarvan de finale op 4 januari in Middelburg gespeeld wordt.

Het vorig jaar door TTC Middelburg nieuw leven ingeblazen basisscholierentoernooi wordt georganiseerd ter promotie van de tafeltennissport. Bijna elke jongere heeft wel een getafeltennist op het schoolplein, in de aula of op de camping tijdens vakantie. Maar tafeltennis kan natuurlijk ook bij een groot aantal clubs in de provincie worden beoefend, waaronder Effect’71 in Terneuzen. Heb je je afgelopen zomer kostelijk vermaakt achter de tafeltennistafel op de camping? Of speel je al een paar jaar rond-de-tafel op school of ping-pong op de Wii, maar wil je nu wel eens ‘om het echie’ spelen? Geef je dan snel op voor deze Terneuzense voorronde !

Klik hier voor de officiële  website van het scholierentoernooi.

De voorronde in Terneuzen vindt plaats op woensdag 28 december tussen 9:00-14:00u in de accommodatie van Effect’71. De beste teams per leeftijdscategorie worden uitgenodigd om in Middelburg te strijden om de provinciale titels voor de beste scholierenteams. Deze grote finale is op woensdag 4 januari in sportaccommodatie ‘de Zandkuil’.

Deelname aan de voorronde is mogelijk voor basisscholieren uit de groepen 5 t/m 8,  er wordt
gespeeld in twee categorieën: groep 5/6 én groep 7/8. Teams moeten uit 2 personen bestaan dus vraag je vriendje, vriendinnetje, broer of zus of ze ook mee willen doen. Graag de naam van school, groep, naam én de naam van de teamgenoot doorgeven.

Sluitingsdatum voor de inschrijvingen is 16 december. Schrijf je dus snel in voor het evenement via info@effect71.nl of meld je aan via je school. Voor meer vragen: info@effect71.nl of bel naar 06-51304826

Geef je snel op!

Zoek een vriendje/vriendinnetje en geef je snel op voor dit superleuke tafeltennistoernooi !