Mika naar regionale meerkampen-finale

Zondag 5 oktober werden de halve finales van de regionale voorronden Nationale Jeugd Meerkampen 2014/2015 gespeeld.  De poules van de jongens junioren én de kadetten werden gespeeld bij TTV Tanaka in Etten-Leur.

Namens Effect’71 kwam Mika in actie die als 1e geplaatst was bij de kadetten. Bij sommige (jeugd)spelers wil een favorietenrol nogal eens verlammend werken, maar Mika stond de hele dag zeer ontspannen te ballen. Hij kwam daardoor in zijn poule eigenlijk geen enkel moment in de problemen.  Uiteindelijk werden er van de 7 wedstrijden  5 zeer eenvoudig met 3-0 gewonnen.  Er werd enkel een game afgestaan aan Ewout van Dijken (TTCM) en aan een speler van Batswingers. Door dit fraaie resultaat gaat Mika zoals verwacht door naar de regionale finale.

Omdat behalve Mika ook 3 Middelburgers en verrassend genoeg ook 2 spelers van Arnemuiden  doorgaan, zitten er in totaal 6 spelers van Zeeuwse clubs in de finale van de kadetten. In de finale wordt er op 26 oktober gestreden om (volgens dit document) slechts 2 plaatsen in de landelijke ronde. Dat wordt dus een spannende dag!

Indeling regionale finale Kadetten (26 oktober te Middelburg):
1. Mika Baert (Effect’71)
2. Tobias Vroomen (TTC Middelburg)
3. Ewout van Dijken (TTC Middelburg)
4. Stijn Buurman (Stiphout)
5. Jannes v. Bragt (Tios’51)
6. Lars Doornbos (TTC Middelburg)
7. Steven Klijn (TTV Arnemuiden)
8. Bennie Meliefste (TTV Arnemuiden)

Opmerkelijk : Omdat Mika ook  competitie speelt in Middelburg bleken na afloop alle poules, dus zowel de junioren als kadettenpoules, gewonnen te zijn door spelers van dezelfde club,  TTC Middelburg.

De poule winaars bij de kadetten en de junioren

Vier TTCM spelers met hun trofee: vlnr Julian Flamman, Mika Baert,  Tobias Vroomen en Wilmer Jacobs.