Effect jeugd kampioen !!

Ons jeugdteam is zaterdag met grote overmacht kampioen geworden in de Starters S2 klasse.  In Kloosterzande werd er met 0-10 gewonnen van Sar 4. Door deze grote uitslag kan Effect niet meer ingehaald worden door de concurrentie, ongeacht wat er volgende week in de laatste speelronde gebeurt.  Fabiënne, Ben Remco, Yarmo en reservespeelster Norah;  van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie! Super gedaan!!

Bij de senioren heeft Effect 1 zich behoorlijk in de nesten te gewerkt tegen TTCM 6. Door te verliezen met 3-7 slonk een mooie 5 punten voorsprong tot 1 schamel puntje.  Frans en François versloegen Sandra Zuidweg en Robin wist Win Claus naar een nederlaag te spelen. Bij TTCM was Roland Meesters de gevierde man met 3  zege’s. Zo wist hij in 2 zwaarbevochten wedstrijden in de 5e game van zowel Frans als François te winnen.  Effect staat nu nog net op de veilige 4e plaats, maar moet volgende week minimaal evenveel punten zien te scoren als TTCM én ook ODT achter zich zien te houden.  Dat wordt dus spannend !

Effect 2 zag de kans op een kampioenschap vervliegen tegen  SAR 7. Een heldenrol was weggelegd voor Cees met 2 onverwachte overwinningen, maar Ko en Peter kwamen kwamen allebei maar 1x tot winst. Effect 2 moet zich nu richten op de promotie/degradatie wedstrijd, maar om hiervoor in aanmerking te komen moet er volgende week vrijdag minimaal gelijk gespeeld worden tegen STV.  Ook hier genoeg spanning dus volgende week vrijdag.

Kijk hier voor de standen