Winst op Invitatietoernooi Smash’76

Op zaterdag 30 augustus was het weer tijd om het tafeltennisseizoen af te trappen.  Met een kleine Effect’71 delegatie van 5 spelers deden we mee aan het invitatietoernooi bij Smash’76.  Het is altijd erg gezellig op dit voorbereidingstoernooi in Sint Annaland. Natuurlijk konden naast het tafeltennis ook weer genieten van de onvermijdelijke gratis bak soep.

Lekkere soep hoor!

Lekkere soep hoor!

Robin en François deden mee in de Senioren B-categorie. Robin zat in een lastige poule met o.a Roland van de Heuvel (Hotak) en Wilbert Poppe (Arnemuiden) en kwam met 2 winstpartijen niet in aanmerking voor een plek in de halve finale.  François leek met 3 x winst éénvoudig op weg naar de volgende ronde, maar omdat de laatste 2 wedstrijden verloren gingen kwamen er 3 spelers op 3 winstpartijen. Helaas was dit fataal en werd ook François op onderling resultaat uitgeschakeld voor de halve finale.  Geen rol van betekenis dus voor onze senioren, die hun vorm nog niet helemaal te pakken hadden in Sint-Annaland. Trainen mannen!

Bij de jeugd ging het allemaal een stukje beter.  Remco en Fabiënne zaten in de C-klasse en streden in een 8-kamp allebei mee om de ereplaatsen. De 12-jarige Fabiënne was uiteindelijk iedereen de baas en werd ongeslagen 1e. Remco leek lang op weg om 2e te worden in deze poule maar verloor, behalve van zijn teamgenote, ook van een zeer  jonge talentvolle speler van Treffers. Zodoende werd Remco 3e en viel hij net buiten de prijzen.

Onze 14-jarige Mika maakte er in de hoogste jeugdcategorie een one-man show van. Freewheelend werd eenvoudig  de 8-kamp afgewerkt waarin de tegenstanders van o.a Yerseke , Smash’76 en Arnemuiden volledig onder de voet werden gelopen. Slechts 1 game werd er verloren door Mika, die dan ook volledig terecht de hoofdprijs van de A-klasse mocht gaan ophalen.

Bij de prijsuitreiking stond er nog een leuke verrassing voor ons te wachten. Omdat we van alle clubs de meeste ereplaatsen hadden gepakt (met slechts 5 spelers!)  kregen we als Effect’71 de verenigingsprijs uitgereikt. Tjonge, wat een beker zeg!

Al met al een hartstikke leuke dag die zeker voor herhaling vatbaar is. Super gedaan allemaal!

smakelijk
speelzaal
3e plaats voor remco
Fabienne blij met haar beker
verenigingsbeker
winnaars